Σύνδρομο Κολπικής Χαλάρωσης

Σύνδρομο Κολπικής Χαλάρωσης (VRS)

Μια αρκετά κοινή πάθηση, η οποία συνήθως σχετίζεται με τη φυσική γέννηση ενός παιδιού καθώς και με τη φυσιολογική γήρανση, είναι το Σύνδρομο Κολπικής Χαλάρωσης (VRS), μια κατάσταση που περιγράφεται ως υποβάθμιση της βέλτιστης κολπικής δομής.

Οι εγκυμοσύνες και οι γεννήσεις συμβάλλουν στην επιδείνωση της κατάστασης του VRS, όπως και η εμφάνιση της εμμηνόπαυσης, η οποία προκαλεί μείωση των ορμονικών επιπέδων και κολπική ατροφία. Οι περισσότερες γυναίκες (και οι σύντροφοί τους) αναφέρονται στο σύνδρομο της κολπικής χαλάρωσης ως «διευρυμένος κόλπος», κάνοντας παράπονα αναφορικά με την απώλεια της κολπικής σφριγηλότητας, η οποία σχετίζεται άμεσα με τη μείωση της τριβής κατά τη συνουσία και κατά συνέπεια με τη μείωση ή την απώλεια σεξουαλικής ικανοποίησης.

Normal Vagina / Enlarged Vagina
Φυσιολογικός Κόλπος / Διευρυμένος Κόλπος

 

Το Juliet είναι μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία, σκοπός της οποίας είναι να αποκαταστήσει τον αρχικό μεταβολισμό του συνδετικού ιστού και να βελτιώσει την κατάσταση του βλεννογόνου, διεγείροντας μια διαδικασία νεοκολλαγόνωσης. Αυτό οδηγεί στην αποκατάσταση του μεταβολισμού του συνδετικού ιστού και στη βελτίωση της κατάστασης του βλεννογόνου. Αυτό μεταφράζεται σε εξασθένηση των συμπτωμάτων, η οποία μπορεί να γίνει αντιληπτή αμέσως μετά την πρώτη θεραπεία. Ο εσωτερικός βλεννογόνος ανακτά την ελαστικότητα και τη λίπανσή του, αποκτώντας πάχος και απαλότητα. Ο κνησμός, ερεθισμός και πόνος κατά τη διάρκεια της επαφής εξαφανίζονται. Η δράση αυτή συνεχίζει το ευεργετικό της αποτέλεσμα ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας και, για το λόγο αυτό, πολλές γυναίκες αναφέρουν περαιτέρω βελτιώσεις κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα μετά τη θεραπεία.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Juliet Video