Αποδοχή όρων
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων όλων των υπηρεσιών που παρέχονται από την Asclepion Laser Technologies GmbH, συμφωνείτε με τους ακόλουθους Όρους Χρήσης. Η Asclepion Laser Technologies GmbH διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει, να τροποποιεί ή να διακόπτει την Υπηρεσία και διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης των Όρων Χρήσης ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Περιεχόμενο
Παρά τη μέγιστη φροντίδα της Asclepion Laser Technologies GmbH για τη σύνταξη και τη σύνθεση του περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας, η Asclepion Laser Technologies GmbH αποποιείται κάθε ευθύνης για την επικαιρότητα, την ακρίβεια, την πληρότητα ή την ποιότητα των σχετικών πληροφοριών, καθώς δεν αποκλείονται ενδιάμεσες αλλαγές.

Πνευματική ιδιοκτησία
Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, η διανομή, η τροποποίηση ή η πρόσβαση σε τρίτους του περιεχομένου αυτών των ιστοσελίδων. Οι εικόνες, τα γραφικά και το κείμενο υπόκεινται σε προστασία πνευματικών δικαιωμάτων και σε άλλους προστατευτικούς νόμους.

Εμπορικά σήματα
Όλες οι εμπορικές επωνυμίες και τα εμπορικά σήματα εντός αυτής της ιστοσελίδας που φέρουν εμπορικό σήμα τρίτου μέρους εμπίπτουν χωρίς περιορισμούς στην προστασία έγκυρων πνευματικών δικαιωμάτων και άλλους προστατευτικούς νόμους.

Παραπομπές και σύνδεσμοι
Η Asclepion Laser Technologies GmbH δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε περιεχόμενο συνδέεται ή αναφέρεται από αυτές τις σελίδες - εκτός αν η Asclepion Laser Technologies GmbH έχει πλήρη γνώση του παράνομου περιεχομένου και είναι σε θέση να εμποδίσει τους επισκέπτες αυτής της τοποθεσίας από την προβολή αυτών των σελίδων. Σε περίπτωση ζημίας που οφείλεται  στη χρήση πληροφοριών που παρουσιάζονται εκεί, μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος μόνο ο δημιουργός των αντίστοιχων σελίδων, και όχι εκείνος ο οποίος συνδέθηκε στις  σελίδες αυτές.

Πολιτική απορρήτου
Όπου παρέχεται η δυνατότητα εισαγωγής προσωπικών ή επιχειρηματικών δεδομένων (διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όνομα, διευθύνσεις), η εισαγωγή αυτών των δεδομένων πραγματοποιείται εθελοντικά. Η χρήση και η πληρωμή όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών επιτρέπεται - εάν και εφ’ όσν είναι τεχνικά εφικτή και εύλογη - χωρίς να προσδιορίζονται τα προσωπικά δεδομένα ή με τον καθορισμό ανώνυμων δεδομένων ή με ψευδώνυμο. Η χρήση δημοσιευμένων ταχυδρομικών διευθύνσεων, αριθμών τηλεφώνου ή φαξ και διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εμπορικούς σκοπούς απαγορεύεται, ενώ οι παραβάτες που στέλνουν ανεπιθύμητα διαφημιστικά / ενημερωτικά μηνύματα (spam) θα τιμωρούνται.

Νομική ισχύς αποποίησης ευθυνών
Αυτή η αποποίηση ευθυνών θα πρέπει να θεωρείται ως μέρος της δημοσίευσης στο διαδίκτυο από την οποία παραπεμφθήκατε. Εάν τμήματα ή μεμονωμένοι όροι αυτής της δήλωσης δεν είναι νόμιμοι ή ορθοί, το περιεχόμενο ή η εγκυρότητα των άλλων τμημάτων παραμένει ανεπηρέαστη από αυτό το γεγονός.

Juliet Video