Σύνδρομο Ακράτειας Ούρων

Το σύνδρομο ακράτειας ούρων (SUI) είναι μια αρκετά διαδεδομένη πάθηση που εμφανίζεται στις γυναίκες μετά την πρώτη γέννα τους (24% έως 29% των γυναικών υποφέρουν από αυτή την πάθηση). Πρόκειται για μια μορφή ακράτειας ούρων που προκαλείται από την απώλεια υποστήριξης της ουρήθρας, η οποία είναι συνήθως συνέπεια της βλάβης των δομών υποστήριξης της πυέλου ως αποτέλεσμα του τοκετού. Ομοίως, η συχνή επίδοση σε δραστηριότητες με έντονες καταπονήσεις μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη του φαινομένου της ακράτειας των αθλητών. Και στις δύο περιπτώσεις, η πάθηση χαρακτηρίζεται από τη διαρροή μικρών ποσοτήτων ούρων κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων που αυξάνουν την κοιλιακή πίεση, όπως είναι ο βήχας, το φτέρνισμα και το σήκωμα βάρους.


Σε γυναίκες με σύνδρομο ακράτειας ούρων, ο μεταβολισμός του συνδετικού ιστού έχει αλλοιωθεί, γεγονός που προκαλεί μειωμένη παραγωγή κολλαγόνου και μπορεί να οδηγήσει σε ανεπαρκή υποστήριξη του ουρογεννητικού συστήματος.

Strong pelvic muscle / Weak pelvic muscle
Ισχυρός πυελικός μυς / Αδύναμος πυελικός μυς

 

Η θεραπεία Laser Juliet οδηγεί σε αποκατάσταση του μεταβολισμού του συνδετικού ιστού και στη βελτίωση της κατάστασης του βλεννογόνου. Αυτό μεταφράζεται σε εξασθένηση των συμπτωμάτων, η οποία μπορεί να γίνει αντιληπτή αμέσως μετά την πρώτη θεραπεία. Ο εσωτερικός βλεννογόνος ανακτά την ελαστικότητα και λίπανσή του, αποκτώντας πάχος και απαλότητα. Ο κνησμός, ο ερεθισμός και ο πόνος κατά τη διάρκεια της συνουσίας εξαφανίζονται και τα συμπτώματα του συνδρόμου ακράτειας ούρων μειώνονται επίσης σημαντικά, ως αποτέλεσμα της διεγερτικής δράσης του Laser στον βλεννογόνο. Η δράση αυτή συνεχίζει το ευεργετικό της αποτέλεσμα ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας και, για το λόγο αυτό, πολλές γυναίκες αναφέρουν περαιτέρω βελτιώσεις κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα μετά τη θεραπεία..

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Juliet Video