Ο χρόνος επηρεάζει τη θηλυκότητα

Οι διαφορετικές ηλικίες της ζωής μιας γυναίκας συνοδεύονται από διαφορετικές εμπειρίες όσον αφορά τον αισθησιασμό και τη σεξουαλικότητά της και συνδέονται αναπόφευκτα με μια ποικιλία κολπικών παθήσεων. Αυτές ενδέχεται να επηρεάσουν έντονα την ποιότητα ζωής μιας γυναίκας, τόσο σωματικά, ψυχολογικά όσο και σεξουαλικά. Ο τοκετός (ιδιαίτερα ο φυσικός) και η εμμηνόπαυση είναι μόνο δύο παραδείγματα γεγονότων που προκαλούν μια αλλαγή στην ιδιαίτερη περιοχή και το κολπικό περιβάλλον, καθένα από τα οποία συνοδεύεται από διαφορετικές διαταραχές.

"Πολλές γυναίκες που αντιμετωπίζουν δυσάρεστα συμπτώματα όπως κνησμός των γεννητικών οργάνων, ερεθισμός, φτωχή κολπική λίπανση, κολπική ξηρότητα ή ακόμη και πόνο κατά τη συνουσία (δυσπαρευνία) δεν επιθυμούν να μιλήσουν για αυτά τα θέματα, μερικές φορές ούτε καν στο γυναικολόγο τους. Μπορεί να ντρέπονται και να πιστεύουν ότι είναι οι μόνες που αντιμετωπίζουν αυτά τα ζητήματα.

Μέχρι πρόσφατα, όλες αυτές οι καταστάσεις θεωρούνταν ως συνέπεια της αναπόφευκτης διαδικασίας γήρανσης της γυναίκας και η θεραπεία προσφερόταν μόνο σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις.

Σήμερα, όλο και περισσότερες γυναίκες συνειδητοποιούν τη δυνατότητα βελτίωσης του τόνου και της λειτουργικότητας της συγκεκριμένης περιοχής και ως εκ τούτου της ποιότητας της ζωής τους, με ελάχιστα επεμβατικές διαδικασίες, όπως η θεραπεία Juliet της Asclepion.

Καινοτόμος θεραπεία laser: η καλύτερη εναλλακτική έναντι της ορμονοθεραπείας και της χειρουργικής επέμβασης.

Το Juliet αποτελεί μια ελάχιστα επεμβατική, ήπια και χωρίς ορμονική θεραπεία επιλογή για όλες τις γυναίκες που δεν επιθυμούν επεμβατικές και / ή ορμονικές θεραπείες.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Juliet Video