• Τι είναι η θεραπεία Juliet; +

  Η Juliet αποτελεί μια γρήγορη, ανώδυνη και ελάχιστα επεμβατική θεραπεία για τις παθήσεις σεξουαλικότητας των γυναικών, ικανή να θεραπεύσει όλα τα δυσάρεστα συμπτώματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε.Η Juliet είναι μια επαναστατική θεραπεία που έχει ήδη αλλάξει τη ζωή χιλιάδων γυναικών σε όλο τον κόσμο.
 • Τι σημαίνει «κολπική αναζωογόνηση»; +

  Η κολπική αναζωογόνηση δεν αποτελεί μόνο μια αισθητική θεραπεία. Η θεραπεία laser Juliet οδηγεί όχι μόνο σε σύσφιξη των εσωτερικών κολπικών τοιχωμάτων (συχνά αναφέρεται ως «αναζωογόνηση»), αλλά περιλαμβάνει και συγκεκριμένες λειτουργικές αλλαγές, όπως για παράδειγμα την ανάκτηση της λειτουργικότητας κατά τη θεραπεία αγχώδους ακράτειας ούρων, καθώς και την αποκατάσταση του μεταβολισμού του ιστού κατά τη θεραπεία της κολπικής ατροφίας.
 • Πως λειτουργεί η θεραπεία Juliet; +

  Η θεραπεία laser της Juiet βελτιώνει την γυναικολογική υγεία των γυναικών χάρη σε μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία η οποία στοχεύει στη διέγερση της παραγωγής νέου κολλαγόνου και ελαστίνης μαζί με τη βελτίωση των αγγείων του κολπικού βλεννογόνου.Παρόμοια με τη διαδικασία που χρησιμοποιείται για την αναζωογόνηση του προσώπου, η θεραπεία με laser Juliet χρησιμοποιεί την ενέργεια του φωτός για να εφαρμόσει ήπια ενέργεια στον ιστό και να τον διεγείρει ώστε να παράγει νέο κολλαγόνο. Το ειδικό μήκος κύματος του Erbium:YAG που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία επιτρέπει τη στόχευση των υποβλεννογόνων στρωμάτων (χόριο του βλεννογόνου), τα οποία είναι πλούσια σε κολλαγόνο και είναι δυνατή η «επιλεκτική» διέγερσή τους, κάτι που σημαίνει ότι η διαδικασία πραγματοποιείται χωρίς βλάβη στον περιβάλλοντα ιστό.
 • Πως εφαρμόζεται η θεραπεία Juliet; +

  Η διαδικασία μοιάζει πολύ με την ετήσια εξέταση. Ο γιατρός σας θα εισαγάγει τον πομπό laser και η ενέργεια του laser θα διοχετευθεί υπό μορφή παλμών. Η όλη διαδικασία διαρκεί λίγα μόνο λεπτά και είναι γρήγορη, ανώδυνη και διακριτική και εκτελείται από το γιατρό σας στο πλαίσιο της ιατρικής πρακτικής. Δεν απαιτείται αναισθησία (αφού δεν πραγματοποιούνται ούτε τομές ούτε ράμματα), ωστόσο, μπορεί να εφαρμοστεί ένα τοπικό αναισθητικό εάν χρειάζεται.
 • Είναι επώδυνη αυτή η θεραπεία; +

  Όχι, η θεραπεία δεν είναι επώδυνη και δεν απαιτεί αναισθησία. Αν χρειαστεί, μπορεί να εφαρμοστεί ένα ήπιο τοπικό αναισθητικό.
 • Πόσες επισκέψεις είναι απαραίτητες; +

  Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε να έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα μετά την πρώτη συνεδρία, χωρίς να χρειάζονται περαιτέρω θεραπείες. Μια δεύτερη θεραπεία μετά από μερικές εβδομάδες συνιστάται, ώστε να διατηρηθούν τα αποτελέσματα με την πάροδο του χρόνου.
 • Είναι κατάλληλη για μένα η θεραπεία Juliet; +

  Η θεραπεία Juliet είναι κατάλληλη για κάθε γυναίκα που αντιμετωπίζει δυσάρεστα συμπτώματα και αναζητά μια γρήγορη, μη χειρουργική και διακριτική θεραπεία. Συνιστάται ιδιαίτερα στις γυναίκες που περνούν στην εμμηνόπαυση, σε όσες μόλις γέννησαν, σε όσες υποβλήθηκαν σε αντικαρκινική χημειοθεραπεία ή / και χειρουργική επέμβαση, σε όσες θέλουν να καταπολεμήσουν ή να αποτρέψουν ασθένειες του πυελικού εδάφους, και σε όσες θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα της σεξουαλικής τους ζωής.
 • Μπορώ να υποβληθώ στην θεραπεία σε περίπτωση καρκίνου του στήθους; +

  Η θεραπεία Juliet είναι ακριβώς η σωστή επιλογή για εσάς. Απλά ρωτήστε το γιατρό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Ποιες είναι οι οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσω μετά τη θεραπεία; +

  Συνιστάται, κατά τις τρεις πρώτες ημέρες μετά τη θεραπεία, να αποφεύγεται η σεξουαλική επαφή, η βαριά σωματική άσκηση και οι αθλητικές δραστηριότητες όπως η κολύμβηση ή η σάουνα.
 • Πόσο κοστίζει η θεραπεία; +

  Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με τα συμπτώματα, τον αριθμό των θεραπειών που απαιτούνται για την προσωπική σας κατάσταση και την κλινική. Ρωτήστε το γιατρό σας για εξατομικευμένες συμβουλές.
 • Πότε θα δω τα αποτελέσματα; +

  Η θεραπεία Juliet οδηγεί στην αποκατάσταση του μεταβολισμού του συνδετικού ιστού και στη βελτίωση της κατάστασης του βλεννογόνου. Αυτό μεταφράζεται σε εξασθένηση των συμπτωμάτων, η οποία μπορεί να γίνει αντιληπτή αμέσως μετά την πρώτη θεραπεία. Η δράση αυτή συνεχίζει το ευεργετικό της αποτέλεσμα ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας και, για το λόγο αυτό, πολλές γυναίκες αναφέρουν περαιτέρω βελτιώσεις κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα μετά τη θεραπεία.
 • 1

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

Η σεξουαλική μου ζωή έχει αλλάξει εντελώς από τότε που έχω μπει στην εμμηνόπαυση. Η σεξουαλική επαφή έχει γίνει μια στιγμή αμηχανίας και μερικές φορές πόνου, αντί μια στιγμή χαράς. Ήταν πραγματικά δύσκολο να αποδεχτώ ότι η σεξουαλική μου ζωή είχε τελειώσει. Μία φίλη μου με συμβούλεψε να δοκιμάσω τη Juliet και το μόνο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ στη φίλη μου και στο γυναικολόγο που εφάρμοσε τη θεραπεία. Σε λίγα λεπτά, η ζωή μου άλλαξε, τώρα νιώθω και πάλι η γυναίκα που ήμουν πριν από την εμμηνόπαυση.

Laura, 54 ετών, Ιταλία

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

Η θεραπεία στην οποία υποβλήθηκα ήταν μια εντυπωσιακή εμπειρία. Έχω 3 παιδιά και μετά τη γέννηση του τελευταίου μου παιδιού, η σεξουαλική μου ζωή άλλαξε τελείως. Ξαφνικά η σεξουαλική επαφή άρχισε να είναι επώδυνη και δεν μπορούσα να την απολαύσω πια όπως πριν. Ντρεπόμουν και αισθανόμουν πολύ άβολα, γι αυτό και δεν είπα σε κανέναν ότι είχα υποβληθεί σε θεραπεία λέιζερ. Ήταν μια συναρπαστική στιγμή η πρώτη φορά που κοιμήθηκα ξανά με τον σύζυγό μου μετά τη θεραπεία. Διαπίστωσε αμέσως τη διαφορά και το ίδιο έκανα κι εγώ. Σήμερα, 8 μήνες μετά τη θεραπεία, τα αποτελέσματα είναι ακόμα σπουδαία. Έχει πραγματικά αλλάξει τη ζωή μου.

Mia, 44 ετών, Φιλιππίνες

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

Μετά τη γέννηση των δύο παιδιών μου, πραγματικά δεν αισθανόμουν με τον ίδιο τρόπο κατά τη σεξουαλική επαφή όπως παλιότερα. Έπειτα, ο γιατρός μου με συμβούλεψε να δοκιμάσω τη Juliet, περιγράφοντάς την ως τον πιο ανώδυνο και ευκολότερο τρόπο για να αποκαταστήσω την κολπική μου σφριγηλότητα. Μετά τη θεραπεία, όλες μου οι ανησυχίες έχουν διαλυθεί και η σεξουαλική επαφή με το σύζυγό μου έχει μετατραπεί σε μια πιο ευχάριστη και πιο συναρπαστική εμπειρία.

Julie, 31 ετών, Φιλιππίνες

arrow
arrow