Κλινική εμπειρία από επαγγελματίες χρήστες σε όλο τον κόσμο

anke-mothesDR. ANKE MOTHES
Γυναικολόγος και χειρουργός πυελικού εδάφους
Πανεπιστημιακή Γυναικολογική Κλινική της Jena, Γερμανία
"Η πλειοψηφία των ασθενών μου που έχουν υποβληθεί σε θεραπεία με το Juliet ανέφερε βελτίωση των συμπτωμάτων της ουροδόχου κύστης μετά από δύο κύκλους θεραπείας και ένα διάστημα αξιολόγησης 6 εβδομάδων. Η θεραπεία είναι μη χειρουργική, μη ορμονική, ελάχιστα επεμβατική, ανώδυνη και όχι χρονοβόρα. Το Juliet έχει τη δυναμική να αναπτυχθεί σε μια νέα εναλλακτική ιδέα για τους γυναικολόγους ώστε να συμβάλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών τους."

 


leshunovDR. EVGENII LESHUNOV
Ουρολόγος και Ανδρολόγος
Κλινικός Καθηγητής της Yutskovskaya’s στη Μόσχα, Ρωσία

"Το Juliet είναι ένα τέλειο όργανο στην καθημερινή μου πρακτική γιατί μπορώ να τη χρησιμοποιήσω για να θεραπεύσω διαφορετικά είδη παθήσεων όπως κολπική ατροφία, σύνδρομο ακράτειας ούρων (SUI) και κολπική χαλαρότητα. Πρόκειται για μια νέα ιδέα για τους γυναικολόγους, τους ουρολόγους και τους ουρογυναικολόγους και θα μας βοηθήσει να αναβαθμίσουμε τα κλινικά μας αποτελέσματα σε νέο επίπεδο, επιτρέποντάς μας να θεραπεύσουμε ασθενείς με αντενδείξεις σε χειρουργική επέμβαση και θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης μέσω μη χειρουργικής, μη ορμονικής και ελάχιστα επεμβατικής μεθόδου."

 


leshunov

PROF. RODOLFO MILANI & DR. STEFANO MANODORO

Διευθυντής Τμήματος Μαιευτικής και Γυναικολογίας
Νοσοκομείο San Gerardo, Πανεπιστήμιο του Milano-Bicocca στη Monza, Ιταλία
"Θεωρούμε το Juliet μια εξαιρετική, ολοκαίνουργια επιλογή για τις γυναίκες με σύνδρομο του ουροποιητικού συστήματος. Όλες οι ασθενείς μας που υποβλήθηκαν σε θεραπεία με το Juliet ανέφεραν βελτίωση στη κολπική υγεία και στην ποιότητα ζωής."

 


elas-anawiDR. ENAS ALAWI
Διευθυντής Τμήματος Χειρουργικής Παχυσαρκίας
Ιδιωτικό Νοσοκομείο Algarhoud στο Ντουμπάι
"Στο τμήμα της χειρουργικής παχυσαρκίας χρησιμοποιήσαμε το Juliet για τη θεραπεία της ακράτειας ούρων και κολπικής χαλαρότητας σε παχύσαρκους ασθενείς με BMI άνω των 40. Τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά ικανοποιητικά σε σύγκριση με τις αρχικές προσδοκίες μας. Οι ασθενείς μας είναι ικανοποιημένες με τη μεταβολή που το Juliet τους προσέφερε στη ζωή τους, καθώς είναι μη χειρουργική, μη ορμονική και κυρίως χωρίς επιπλοκές."

 


Ιστολογικά αποτελέσματα

Ιστολογικές μελέτες φανερώνουν τη διέγερση διαδικασιών νεοκολλαγόνωσης και νεοαγγειογένεσης που είναι ήδη ορατές σε ιστολογικά δείγματα που λαμβάνονται 7 ημέρες μετά από τη θεραπεία. Επιπλέον, όλες οι ασθενείς του δείγματος ανέφεραν καλύτερη κολπική λίπανση, μείωση / ή εξαφάνιση της δυσπαρευνίας, καλύτερη ποιότητα σεξουαλικής ζωής και μείωση της επιτακτικής ούρησης, της συχνότητας και της απώλειας ούρων, μετά από 7 ημέρες..

ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ: Πανεπιστήμιο Milan - Bicocca, Νοσοκομείο San Gerardo, Monza, Ιταλία – Τμήμα Μαιευτικής και Γυναικολογίας

ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Αιματοξυλίνη & Ηωσίνη (200x))

Εικόνα Ιστού A
Εικόνα Ιστού A

A: Το δείγμα, κατά την ημέρα 0, φανερώνει την αλλοιωμένη επιθηλιακή στρωματοποίηση, με παρουσία της κερατινοποίησης και επιφανειακές περιοχές που χαρακτηρίζονται από πολύ χαμηλή κυτταρικότητα. Το επιθήλιο εμφανίζεται ατροφικό και διακρίνεται η ισοπέδωση των δερματικών θηλών στην δερματοεπιδερμική σύνδεση.


Εικόνα Ιστού Β
Εικόνα Ιστού Β

B: Την ημέρα 7 (μετά από μία θεραπεία) διακρίνεται καλή οργάνωση του στρώματος του επιθηλίου, με συμπαγή δομή και παρουσία αρκετών πυρήνων, τόσο στα βαθύτερα όσο και στα επιφανειακά στρώματα. Ακόμη, το βάθος των δερματικών θηλών διαπιστώνεται μεγαλύτερο, φανερώνοντας καλή ζωτικότητα των ιστών.


Εικόνα Ιστού Γ
Εικόνα Ιστού Γ

C: 30 ημέρες μετά από 1 θεραπεία οι διαδικασίες νεοκολλαγόνωσης και αγγειογένεσης είναι ακόμα ορατές και περαιτέρω διευρυμένες. Η ανακτημένη ομοιομορφία του ιστού είναι ενδεικτική της αποτελεσματικής αναγέννησης ιστού. Επιπλέον, ο σχηματισμός νέου κολλαγόνου γίνεται αντιληπτός μέσω των λευκών λωρίδων που είναι ορατές στα βαθύτερα στρώματα..

Αρκετές διεθνείς μελέτες δείχνουν την αποτελεσματικότητα της τεχνολογίας Erbium: YAG στη θεραπεία της Κολπικής Ατροφίας, της Χαλαρότητας και του Συνδρόμου Ακράτειας Ούρων.