Βασισμένη στην Πλατφόρμα Asclepion MCL31 Dermablate

Η θεραπεία Laser Juliet πραγματοποιείται με τη χρήση Laser Erbium: YAG που, χάρη στα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά του, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για κολπικές θεραπείες χωρίς κίνδυνο παρενεργειών και με ελάχιστο μετεγχειρητικό χρόνο.

Η θεραπεία εφαρμόζεται με τη χρήση του Laser MCL31 Dermablate της Asclepion, ενός Laser με τις καλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως στο χώρο της ιατρικής αισθητικής. Παρόμοια με τη διαδικασία που χρησιμοποιείται για την αναζωογόνηση του προσώπου, η θεραπεία με Laser Juliet χρησιμοποιεί την ενέργεια του φωτός για να εφαρμόσει ήπια ενέργεια στον ιστό και να τον διεγείρει ώστε να παράγει νέο κολλαγόνο.

mcl31_plus_juliet_sterispot_zoom2_retu1
Juliet – το θηλυκό Laser

Εφαρμογέας STERI-SPOT, νέας σχεδίασης και μίας χρήσης

Ο ειδικά σχεδιασμένος εφαρμογέας STERI-SPOT επιτρέπει την εύκολη διείσδυση και τη διεξοδική χρήση και χειρισμό.
Διατίθεται σε μονές, αποστειρωμένες συσκευασίες και προορίζεται για μία μόνο χρήση, εξασφαλίζοντάς σας τη μέγιστη υγιεινή.

Ο εφαρμογέας STERI-SPOT διαθέτει ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας οπτικό μέσο MicroSpot με τετραγωνισμένο πεδίο 9 x 9 χιλ., αποτελούμενο από 169 MicroSpots. Αυτό το οπτικό μέσο επιτρέπει την επιλεκτική επεξεργασία μόνο "των τμημάτων" του ιστού με τη μορφή ενός πλέγματος, που γίνεται δυνατή με τη διάσπαση της δέσμης Laser σε μερικές εκατοντάδες τμηματικές ακτίνες.

Αυτό προκαλεί ανανέωση του δέρματος και το σχηματισμό κολλαγόνου με ταχεία επούλωση πληγών, η οποία υποστηρίζεται από το μη θεραπευόμενο δέρμα και ως εκ τούτου συνεπάγεται πολύ χαμηλό κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών.
Steri-Spot Handpiece
Εφαρμογέας Steri-Spot
Η δέσμη Laser που εκπέμπεται από το μηχάνημα θερμαίνει τον χρυσό καθρέφτη και ανακλάται υπό γωνία 90° μέσω του παραθύρου. Με αυτό τον τρόπο η ενέργεια φωτός που παράγεται φτάνει στο βλεννογόνο και απορροφάται από το νερό που περιέχεται σε αυτόν, προκαλώντας ευεργετική επίδραση στον ιστό.

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη, αλλά πολύ ακριβής. Ο ιατρός εισάγει τον εφαρμογέα και θεραπεύει την περιοχή ενεργοποιώντας τη δέσμη Laser και περιστρέφοντάς τον μέχρι να ολοκληρωθεί μια περιστροφή 360°. Στη συνέχεια, ο εφαρμογέας αποσύρεται κατά 1 εκ. και θεραπεύεται η επόμενη ζώνη. Η όλη διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά, δεν είναι επώδυνη και δεν απαιτεί καμία τομή ή χειρουργική επέμβαση.

Ο στόχος της θεραπείας με Laser είναι να φθάσει στο χόριο του βλεννογόνου, το οποίο είναι ελαστικό και πλούσιο σε κολλαγόνο και που μπορεί να διεγερθεί "επιλεκτικά", χωρίς δηλαδή να βλάψει τον περιβάλλοντα ιστό.

Η δέσμη Laser χωρίζεται σε αρκετές εκατοντάδες τμηματικές ακτίνες διεισδύοντας ήπια στον ιστό και ενεργοποιεί την ανανέωση του δέρματος και το σχηματισμό κολλαγόνου με ταχεία επούλωση πληγών.
Juliet Treatment
Θεραπεία Juliet

Μια τεχνολογία για την ολοκληρωμένη φροντίδα της υγείας των γυναικών

Η τεχνολογία Juliet μπορεί ακόμη να αναβαθμιστεί με μία σειρά από πρόσθετους εφαρμογείς, όπως:

ο εφαρμογέας V-Spot που προορίζεται για πολλαπλή χρήση και είναι δυνατή η επαναλαμβανόμενη αποστείρωσή του, με επίχρυσο κάτοπτρο αντανάκλασης 90° ή 360°
V-Spot handpiece
Εφαρμογέας V-Spot

ο εφαρμογέας MicroSpot, ένας τμηματικός εφαρμογέας για τη θεραπεία του αιδοίου, το οποίο επιτρέπει την πλήρη θεραπεία των αιδοιοκολπικών διαταραχών του  μέσω της θεραπείας της περιοχής του τραχήλου και του κόλπου

MicroSpot Handpiece
MicroSpot Handpiece

ο εφαρμογέας VarioTEAM, ένας εφαμογέας με δυνατότητα τομών για διάφορες επεμβατικές θεραπείες στην περιοχή του αιδοίου

VarioTEAM Handpiece
VarioTEAM Handpiece

Έτσι, το Juliet καθίσταται ένα από τα πλέον πλήρη μηχανήματα στην αγορά της ολοκληρωμένης φροντίδας των παθήσεων της προσωπικής γυναικολογίας.

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Juliet Video