Μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία με Laser που διεγείρει τη νέα παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στον κολπικό ιστό

Η θεραπεία Laser της Juiet βελτιώνει την γυναικολογική υγεία των γυναικών χάρη σε μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία η οποία στοχεύει στη διέγερση της παραγωγής νέου κολλαγόνου και ελαστίνης μαζί με τη βελτίωση των αγγείων του κολπικού βλεννογόνου.

Πως συμβαίνει;
Παρόμοια με τη διαδικασία που χρησιμοποιείται για την αναζωογόνηση του προσώπου, η θεραπεία με Laser Juliet χρησιμοποιεί την ενέργεια του φωτός για να εφαρμόσει ήπια ενέργεια στον ιστό και να τον διεγείρει ώστε να παράγει νέο κολλαγόνο.

Το ειδικό μήκος κύματος του Erbium:YAG επιτρέπει τη στόχευση των υποβλεννογόνων στρωμάτων (χόριο του βλεννογόνου), τα οποία είναι πλούσια σε κολλαγόνο και είναι δυνατή η «επιλεκτική» διέγερσή τους, κάτι που σημαίνει ότι η διαδικασία πραγματοποιείται χωρίς βλάβη στον περιβάλλοντα ιστό.

Τα τοιχώματα του κόλπου, στην πραγματικότητα, αποτελούνται από τέσσερα διαφορετικά στρώματα:
• Επιθήλιο - Εσωτερική επένδυση επιθηλιακού ιστού που αποτελείται από πλακώδη επιθηλιακά κύτταρα
Χόριο βλεννογόνου - Συνδετικός ιστός που στηρίζει τον βλεννογόνο και τον συνδέει με το μυϊκό σύστημα
• Μυϊκή κοιλότητα- Μυϊκός ιστός
• Χιτώνας - Συνδετικός ιστός που διασυνδέεται με ελαστικές ίνες και ενώνει τον κόλπο με τα γύρω όργανα

Ο στόχος της θεραπείας Laser είναι να φθάσει το χόριο του βλεννογόνου, το οποίο είναι ελαστικό και πλούσιο σε κολλαγόνο.

Effect of the Juliet laser treatment on the lamina propria
Αποτέλεσμα της θεραπείας Laser Juliet στο χόριο του βλενογόννου
Χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του μήκους κύματος, το Laser Erbium:YAG είναι η καλύτερη επιλογή για την επιλεκτική θέρμανση των στοχευόμενων στρωμάτων και για την αποφυγή οποιουδήποτε ανεπιθύμητου αποτελέσματος στον περιβάλλοντα ιστό (π.χ. μυϊκή κοιλότητα ή χιτώνα).

Η δέσμη Laser χωρίζεται σε αρκετές εκατοντάδες τμηματικές ακτίνες διεισδύοντας ήπια στον ιστό και ενεργοποιεί την ανανέωση του δέρματος και το σχηματισμό κολλαγόνου με ταχεία επούλωση πληγών.Η διαδικασία είναι γρήγορη, ασφαλής και ανώδυνη, διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά και μπορεί να εκτελεστεί χωρίς την εφαρμογή αναισθησίας.

Ως αποτέλεσμα της θεραπείας, ο ιστός ανακτά την ελαστικότητα και υγρασία του, αποκτώντας πάχος και απαλότητα. Όλα τα δυσάρεστα συμπτώματα μειώνονται σημαντικά αμέσως μετά τη συνεδρία και τελικά εξαφανίζονται.

Τα ευεργετικά αποτελέσματα συνεχίζονται ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας και για το λόγο αυτό, πολλές γυναίκες αναφέρουν περαιτέρω βελτιώσεις κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα μετά τη θεραπεία.

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Juliet Video